Hlavní obsah
Článek

Hana Vagnerová (41) se jako Deniska vrátila i ve třetí řadě seriálu Lajna. Je z ní novopečená máma dvojčat s obavami, jestli je pořád taková „šťáva“, jakou bývala. Co se s příchodem dětí rozhodně nezměnilo, je její styl.

Síťované topy, podpatky, zvířecí vzory nebo minisukně, ze kterých vykukují podvazky, nebudou chybět ani tentokrát. V ukázce z nového dílu Deniska své zbraně uplatní na hokejového prezidenta, Brňáka Romana (Michal Isteník).

„Mně vždycky imponovali brněnští muži. Vy tu vaši sexualitu tak jako rafinovaně skrýváte. Aby vám ji Pražáci neukradli, že jo?“ zpracovává ho.

Outfit ze seriálu si Hanka jako jediná oblékla i na tiskovou konferenci. „Takže si všichni myslí, že takhle chodím já. Tak bych chtěla říct, že tohle nejsem já, tohle je Denisa,“ smála se herečka, která dává ve skutečnosti přednost minimalismu a nadčasové eleganci.

Práci kostymérek a maskérek vychválila, charakter postavy prý skvěle vystihly. „Ne nadarmo se říká, že když se povede kostým, tak máte půlku postavy hotovou,“ dodala Vagnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám