Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tradiční křest kalendáře moderátora Aleše Cibulky si nenechal ujít ani legendární Josef Zíma (91). Herec a král dechovky se tak po delší době objevil ve společnosti. Přestože ho omezují potíže týkající se pohybového ústrojí, společnost svých přátel si neodpustí.

Na v pořadí již čtrnáctý křest kalendáře dorazil herec a zpěvák sice o berlích, po celou dobu se však skvěle bavil. „Pepíčka Zímu jsem vůbec nemusel přemlouvat. Je pravidelný host všech mých pořadů a já si toho neskutečně vážím, protože jsme toho zažili už opravdu hodně,“ svěřil se Super.cz Cibulka.

„Vždy když mu telefonuji, tak pookřeje. Dokonce si vzpomínám na křest před čtyřmi lety, kdy jsem ho zval, ale on byl na zájezdě a vracel se z velké dálky. Nevěděl, zda to zvládne, ale kolem půlnoci se rozrazily dveře s v nich Pepíček s tím, že se mu nechtělo být doma, vzal si taxi a přijel,“ dodal Cibulka se smíchem. Josef Zíma se skvěle bavil i tentokrát, nepohrdnul ani dobrým jídlem a pitím a byl rád, že po delší době může být zase mezi kolegy a přáteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám