Hlavní obsah
Článek

Hvězda StarDance Veronika Lálová (32) si splnila sen. Loni si zatančila na nejslavnějším karnevalu světa v brazilském Rio De Janeiru. Jako první Češce se jí navíc podařilo dostat na prestižní sólovou pozici ve světoznámém průvodu. O své účasti na slavné akci natočila dokument.

"Byl to pro mě velký zážitek tančit na karnevalu, a ještě k tomu natáčet, baví mě to moc a přála bych si v této práci pokračovat," řekla Super.cz Veronika, která letos ve StarDance tančí s hercem Pavlem Trávníčkem.

Především latinskoamerickou sambu tanečnice miluje. „Samba je moje srdeční záležitost. Je to pro mě nejen rychlý náročný tanec, ale zároveň možnost, jak vyjádřit radost ze života. Brazilská kultura a hudba mě neskutečně nabíjí, a vždy když tančím sambu, mám pocit, že jsem se pro ni narodila,“ dodala Lálová, která v Riu natáčela také dokument, který odvysílá již v sobotu Česká televize.

"V Riu jsem byla v únoru 2020. Covid nám situaci zkomplikoval a zdržel, teď to ale můžu oznámit. 16. 10. v 18:25 před StarDance bude Cesta za tancem! Jupíííí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám