Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dovolené se lidé vždy uvolní. Po celém dni stráveném v plavkách se pak vytrácí i pocit stydlivosti. Stejně to má i Dara Rolins (51) během své dovolené v Abu Dhabi, která prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram zveřejnila fotku, na níž pózuje v hedvábných šatech, které díky svému odvážnému střihu nabádaly k absenci spodního prádla. Popová diva na snímku pořízeném při západu slunce působila velmi něžně.

„I když se to opakuje každý boží den, zas a znovu mi přijde ten dnešní západ slunce neobyčejný,“ poeticky komentovala fotku Rolins.

Popová diva v poslední době tráví hodně času v zahraničí. Nejčastěji jezdí do Itálie, kde navrhuje svou limitovanou módní džínovou kolekci. Zatím si ale není jistá, jestli bude mít šanci odletět na začátku roku na milované Bali. Kvůli opatření proti šíření nemoci covid-19 je cestování na indonéský ostrov omezené. „Volna jsem měla mnohem víc, než na co jsem zvyklá. Přála bych si odletět na Bali, ale vstup do země je stále komplikovaný. Do té doby, než to bude na pořadu dne, si o tom raději nenechávám ani zdát, abych pak zbytečně nebyla zklamaná,“ řekla v jednom z posledních rozhovorů pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám