Hlavní obsah
Článek

Herečka a modelka Bára Mottlová (37) se o sebe pravidelně stará. Kvůli své profesi pravidelně běhá a udržuje se ve formě. Nevyhýbá se ani zkrášlování zevnějšku a vedle kadeřníka a manikúry se stará i o svůj úsměv a pleť.

Kvůli dokonalým zubům nosí neviditelná rovnátka, ta ale na divadlo odkládá. „Jsou to už moje třetí rovnátka, tím, že jsem herečka a zuby stále někde ukazuji a lidi, co mě znají, vědí, že jsem hodně vychechtaná, tak stále nejsou perfektní. Jako malá jsem je měla neskutečně křivé,“ řekla nám Bára, která přiznala i další zákroky.

„Kromě kosmetiky, nehtů, a to manikúry a pedikúry, tak není tajemstvím, že je důležité se starat, aby pleť nechátrala, takže v sobě mám i maličko botoxu. To je v podstatě preventivní, aby se mi netvořily vrásky,“ svěřila se nám herečka s tím, že rozhodně nechce přijít o mimiku.

„Jsem hodně mimická herečka, zvlášť na divadle, a to bych nerada ztratila,“ dodala modelka, která sice takřka denně běhá, váha dolů ale rapidně nejde. „Nezhubla jsem, já strašně ráda jím. Já nekouřím, nepiju, v životě jsem neměla ani marihuanu, ale to jídlo, to prostě miluji,“ dodala Bára, kterou jsme potkali na dentální klinice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám