Hlavní obsah
Článek

Na slavnostním večeru v Národním divadle, kde se předávaly ceny Thálie, jsme potkali také herce Pavla Trávníčka (73) s manželkou Monikou. Pavel si udělal čas, aby zatleskal svým kolegům, i během náročných příprav na StarDance. Oba se na společenskou akci těšili a hodili se do gala.

V poslední době se v médiích objevila informace o hercově zdravotním hendikepu, který mu mohl znemožnit účast v oblíbené taneční soutěži. Měl totiž výron kotníku. "To bylo ještě v srpnu, než StarDance začala. Běžel jsem po zahradě za svým psem. Šup a udělal jsem si strašný výron. Doktor mi řekl, že s tím nic nepůjde dělat, že výron trvá měsíc i dva," vyprávěl Super.cz.

"Já mu na to odpověděl, že se to dá rehabilitovat tím, že to roztančím. A jak jsem řekl, tak jsem udělal," svěřil Trávníček, který prý náročné tréninky s Veronikou Lálovou (32) zvládá, i když už trochu pohubnul. "Ta mi tedy dává do těla. Ale mám radost, že já jsem stará osoba, ale i ti mladí jsou úplně vyřízení," smál se.

"Myslím, že už se všichni těšíme, až to začne naostro a že budou všichni dobří," míní. Těší se i jeho žena. "Na tréninky jsem nechodila, budu chodit až na ty finálové večery a myslím, že budu mile překvapena," dodala Monika Trávníčková.

Reklama

Další články

Načítám