Hlavní obsah
Článek

Herec Mirek Šimůnek (46) prožívá šťastné období. Nedávno oznámil, že s bude ženit, a s přítelkyní Alicí plánují svatbu. Místo a svatební šaty už jsou vybrané, nás zajímalo, zda veselka proběhne doma, nebo v zahraničí.

„Místo už máme, šaty už jsou taky vybrány. Ta svatba bude, bude na začátku příštího roku, aby bylo trochu teplo a nebyla covidová opatření. Možná teď bude další vlna covidu, tak v tom nechceme mít svatbu,“ svěřil se Super.cz herec a moderátor, kterého jsme potkali na křtu videoklipu skupiny Melodica.

„Byly v plánu i jiné země, ale rozhodli jsme se pro Česko,“ řekl nám Mirek, který nejdříve chtěl, aby byla svatba malá, pro nejužší okruh přátel. Poté, co se informace o veselce rozkřikla, už to ale není možné. „Ve chvíli, kdy Super.cz zveřejnilo tuhle informaci, tak se nám přihlásilo hodně lidí. Tak to možná bude velká svatba. Bude to v Čechách, aby nemusely lítat dvě letadla do zahraničí,“ řekl se smíchem herec, který má i tak radost a na velký den se těší.

„Původně jsme chtěli v pár lidech, ale po tom, co se to rozkřiklo, tak to není šance, aby to bylo ve dvaceti lidech, je to hrozně málo. takže to bude velká svatba,“ dodal Šimůnek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám