Hlavní obsah
Článek

Jednou z mála "aktuálních" cen, které byly uděleny na letošních Tháliích, bylo ocenění pro umělce do 33 let, které tradičně předává nadace Munzarových. Tu v sobotu v Národním divadle zastupoval herec Martin Trnavský (54), partner Báry Munzarové. A pyšnou oceněnou byla Denisa Barešová, která se na večer vybavila novou róbou i šperky od kamarádek, českých návrhářek.

"Moc si ceny vážím, jsem za to moc vděčná, navíc jsem mohla sedět mezi neuvěřitelnými lidmi ve svém oboru," řekla Super.cz. Mladou herečku televizní diváci znají z Kukaček jako seriálovou dceru Sabiny Remundové (51). "Slibuju, že budu i v druhé sérii," ujistila nás.

S lehkostí se pohybuje i po mnoha divadelních scénách. "V Národním divadle hrajeme s Ivou Janžurovou (82) v inscenaci Dana Špinara Pýcha a předsudek," pracuje vlastně se svojí babičkou přes seriálovou maminku.

Diváky ovšem zve i do Švandova divadla. "Tam bych určitě pozvala na inscenace Hadry, kosti a kůže a Ať vejde ten pravý," hraje i v upírském příběhu, který můžete znát ze stejnojmenného filmu.

Reklama

Další články

Načítám