Hlavní obsah
Článek

Řada známých osobností se zapojila do předvolebního boje a prostřednictvím sociálních sítí podpořila své favority. Po vítězství koalice SPOLU se někteří z nich neubránili dojetí, které sdíleli se svými sledujícími na sociálních sítích.

"Děkujeme, že jste šli volit! Gratulujeme demokracii!" radoval se Tomáš Klus (37) s manželkou Tamarou (36).

Za hojnou účast Čechů u voleb děkovala také Leona Machálková (56). Radost neskrývala Marta Jandová (49) s manželem Miroslavem Vernerem, kteří se vyfotili ve vskutku radostné póze, jak se můžete podívat níže v galerii.

Neurčité emoce z výsledku, ale potěšení z hojné účasti projevila Iva Kubelková (46). "A je po bouři. A jako vždy, po každých svobodných volbách, budu jejich výsledky respektovat. Díky, že jste šli volit," napsala.

To z vyjádření Mahuleny Bočanová (57) bylo jasné, že je s výsledkem spokojená. "Tomu říkám přenádherná sobota!!! Slušnost zvítězila! To je sen! Nádhera! Radost! Zase se můžeme radovat, že jsme ČEŠI!!! Já jsem tak šťastná!!!!!"

Se skleničkou v ruce slavila Aňa Geislerová. (47) Její herecká kolegyně Anežka Rusevová ze seriálu Ulice se dokonce neubránila slzám. "Dojatá," dodala k uplakanému snímku zveřejněném na Instagramu.

Že komunisté nepřekročili pětiprocentní hranici potěšilo Evu Holubovou (65) , která pronesla: "Chápu zklamání občanů ze Soc.Dem. strany, ale nechápu, co se stalo, že voliči najednou opustili KSČM. Prý poprvé po 100 letech nebude v PS!! Mám z toho radost a velkou."

Odchod strany ze sněmovny nenechal chladným Martina Dejdara (59). "To je krásné ráno!!!! A včerejší večer byl ještě nádhernější. Dlouho jsem neměl takovou radost z nás, Čechů!! Pozdě, ale přece. Budoucnost bez bolševiků. Máme se rádi. Díky všem."

Reklama

Další články

Načítám