Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krvavý karambol jen krátce před představením. Herec Rudolf Kubík si po dvou letech způsobil stejné zranění a rozrazil si hlavu. Před představením muzikálu Láska nebeská si chtěl zkrátit cestu na jeviště. Cestou z hlediště to vzal po malých schůdcích a poranil se o zvukovou bednu.

„Dva roky jsem se tomu místu vyhýbal. Dnes jsem si řekl, že si tudy cestu zkrátím, ale že si musím dát pozor na reproduktor. Za dvě vteřiny jsem ho měl v hlavě,“ svěřil se Super.cz herec, který si způsobil úplně stejné zranění. „V divadle mi ránu ošetřili a mohl jsem představení odehrát,“ řekl Ruda Kubík.

„Naštěstí se to tentokrát obešlo bez šití a doufám, že i bez otřesu mozku. Před dvěma lety to bylo při Kvítku mandragory, tentokrát při Lásce nebeské, těším se na další představení tento týden, snad už dopadnou bez zranění,“ řekl nám herec, který už se místu bude vyhýbat jako čert kříži.

Reklama

Další články

Načítám