Hlavní obsah
Článek

Čtyřiadvacetiletý syn Arnolda Schwarzeneggera (76) na sobě opravdu pořádně zamakal. Z mladíka s pár kily navíc se stává milovník cvičení jako jeho otec a bratři.

V loňském roce začal se svou váhou pracovat a nepustil se do žádné zázračné diety, ale podle zdroje z jeho blízkého okolí do toho šel postaru. „Dal si za cíl být zdravější na promoci a zůstal u toho. Začal cvičit a dělat lepší rozhodnutí při výběru jídla. Byl dlouho mimo domov a žil typický život na univerzitě, ale nyní už dospěl a stará se o své zdraví,“ uvedl zdroj, který potvrdil, že pouze změnil stravovací návyky a začal cvičit, za jeho proměnou tak nestojí speciální dieta.

Fotografové zachytili Christophera s jeho matkou Marií v salonu krásy v Brentwoodu, kde si dopřával pedikúru. Z fotek je patrné, že výrazně zhubnul, a začíná být vidět snaha ve fitku. To také komentovali na sociální síti jeho nejbližší.

„Jsem na tebe pyšní každý den! Jsi chytrý a máš tak velké srdce. Mezi tvými hodinami boxu, zvedání činek, strečingu, hodinami na kole a dalšími aktivitami už ti vůbec nestačím! Nemůžu se dočkat toho, co tento rok všechno dokážeš,“ napsal do přání k jeho 24. narozeninám Arnold.

Stejně pochvalně o něm na Instagramu napsal i jeho bratr Patrick: „Jsem na tebe pyšný. Skvělá práce. Totálně válíš ve fitku a jsi úplně nový člověk. Nemůžu se dočkat, co všechno ještě tento rok přinese.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám