Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Badinková (32) po roční pauze opět naskočila do pracovního procesu. A zřejmě si řekla, že když už, tak pořádně! V jedné ze svých rolí se totiž na pódiu svléká a obecenstvu předvádí své křivky jen v negližé.

V září se Michaela vrátila po roční odmlce, ve které se věnovala pouze své prvorozené dcerce Evelínce. A přestože si mateřství užívala, uznala, že je nejvyšší čas zase začít něco dělat. „Už je potřeba trošku začít pracovat, zapojit mozek, aby nelenivěl a samozřejmě finance. Ty jsou také důležité,“ řekla Míša.

A vrátila se se vší parádou. Ve hře Dobrodružství, kterou uvádí divadlo Rokoko, a v níž jí v roli jejího muže sekunduje Oldřich Vízner, se totiž Míša coby Anna svlékla a ukázala se jen v sexy růžové košilce. A scéna, v níž ji Vízner v roli Profesora rentgenuje, jí dokonce velí nechat své prádélko spadnout do půli těla! Její vnady ale naneštěstí zůstanou publiku skryty.

I tak je ale na co se dívat. Po těhotenských kilech ani památky, takže se především pánové v publiku mohou kochat Míšinou výstavní postavičkou. Posuďte sami!

Reklama

Další články

Načítám