Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni se při pádu z kola tak pomlátil, že trvalo rok, než se dal kompletně dohromady. Herec Jan Čenský (62) měl posunutou klíční kost, utržené ucho, zlomenou ruku, tři žebra a nohu. "Už jsem v pořádku a začal jsem i sportovat," ujistil Super.cz.

"Dlouho jsem nemohl hrát tenis právě kvůli vyhozené klíční kosti. Překvapilo mě, jak strašně dlouho trvalo, než jsem se vrátil. Na kolo jsem nasedl hned, když to šlo, abych se na něj pak nebál. Takže kolo bylo první. Už jsem začal i lyžovat a jezdit na windsurfingu, ale to mi ještě pořád vadí při tahání plachty ta klíční kost," vypočítal.

"Je hrozné, jak mysl i tělo atrofují. Jak jsme rok nehráli, tak se mi hůř učí texty, ty svaly taky zlenivěly. Půl roku jsem byl úplně out, pak se to těžko vrací," míní. "Fyzickou aktivitu mám teď trochu nepravidelnou, ale přidal jsem posilovnu, kterou mám kousek od Divadla Broadway, kde hraju v Lásce nebeské a můžu si sem odskočit i během představení, protože se objevuju jen na začátku a na konci," prásknul na sebe herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám