Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší vítězka soutěže krásy, modelka a hudebnice Kirsty Bertarelli se po 21 letech manželství v tichosti rozvedla se švýcarským miliardářem Ernestem. Zprávu potvrdil mluvčí páru s tím, že se exmanželé na všem dohodli a rozešli se v přátelském duchu.

Ještě jako manželský pár je Sunday Times letos zařadil na 14. místo ve svém žebříčku bohatých, jejich majetek list odhadl na 9,2 miliardy liber.

Výše vyrovnání nebyla oznámena oficiálně, Daily Mail však uvádí, že Bertarelli souhlasila s 350 miliony liber. Tato suma, píše dál web, z Kirsty udělala Britku s nejvyšším vyrovnáním v historii.

K tomu podle informací britského tisku modelka získala luxusní dům u Ženevského jezera za 52 milionů liber a vlastní také horskou chatu ve švýcarském lyžařském středisku Gstaad.

Pro srovnání: jmění královny Alžběty II. je odhadováno na 365 milionů liber.

V roce 1988 se Bertarelli stala Miss Velké Británie, ve stejném roce obsadila třetí místo na světové soutěži krásy. Následně se začala věnovat hudbě, mj. je spoluautorkou hitu Black Coffee kapely All Saints.

Reklama

Další články

Načítám