Hlavní obsah
Článek

Andy Serkis (57) a jeho syn Louis Ashbourne Serkis (17) se ukázali na londýnské premiéře westernu Tím tvrdší je pád. Sladili obleky a nutno podotknout, že se Louis opravdu potatil. A to nejen vzhledově.

Andy proslul rolemi, s nimiž si ho diváci možná nespojí. Propůjčil jim totiž hlavně hlas a pohyby a zbytek byl na speciálních efektech. Jde především o postavu Gluma v trilogii Pán prstenů, King Konga ve stejnojmenném filmu (v něm se objevil i jako nemotorný kuchař pozn.) nebo Caesara ve filmech o Planetě opic.

Minulý měsíc bylo oznámeno, že se Andy objeví po boku Idrise Elby ve filmu Luther, pokračování úspěšného seriálu, kterého se chopil Netflix. Od příštího týdne v kinech uvidíte druhý díl Venoma, který Serkis režíroval.

Serkis má s manželkou Lorraine Ashbourne tři děti, kromě Louise ještě Ruby (23) a Sonnyho (21). Ruby a Louis si společně zahráli ve fantasy Chlapec, který se stane králem.

Louis se stejnému řemeslu jako jeho slavný otec věnuje asi nejvíc. S tátou si zahrál i v seriálu Dopis pro krále, spolupracovali také na filmu Mauglí – kniha džungle, který Serkis režíroval. Zatímco Andy propůjčil hlas Balúovi, Louis Bhootovi.

Reklama

Další články

Načítám