Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka Bianca Gascoigne (34) si nedávno ze zdravotních důvodů nechala zmenšit vnady. Nyní ji zdobí pevná ňadra velikosti 2, která neváhá vystavovat ve žhavém sexy prádélku, které její přednosti umí perfektně zvýraznit.

Bianca je dcerou fotbalové legendy Paula Gascoigna (54). Ten ji přijal za svou dceru poté, co se v roce 1996 oženil s její maminkou Sheryl. Bouřlivé manželství sice fotbalistovi nevydrželo, ale s Biancou má dodnes výborné vztahy.

Modelka momentálně trénuje na soutěž Dancing With The Stars, kde se kromě tanečních dovedností určitě bude snažit prodat své půvaby. Zkušenosti z modelingu jistě zúročí i na parketu, a diváci se tak mají na co těšit.

Bianca se na televizních obrazovkách rozhodně nestydí. Objevila se i v reality show Big Brother či X-Factor, a tak je ráda za každou pozornost. Do toho dostává nabídky na sexy focení, které patří k jejím největším doménám. V minulosti ostatně pózovala pro pánské magazíny.

Reklama

Další články

Načítám