Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Blíží se podzim. Počasí je pochmurné, světlo venku se zkracuje. Jak nepropadnout chmurám? Rodinné společenské hry vás v tom nenechají!

Pokud máte podobné pocity, rodinné hry budou ta správná volba. V online hračkářství mrakyhracek.cz naleznete širokou škálu společenských her.

Popusťte uzdu své fantazii s Dixit

Hry Dixit, od výrobce Asmodee, zaujmou každého. Tyto hry u vás rozpoutají fantazii na plné otáčky. Ať už si vyberete Dixit: základní hru, která byla oceněná několika prestižními cenami nebo Dixit: Oddysey, určitě vás nezklamou.

Základem těchto her jsou karty s obrázky, které zachycují nějaký příběh. Hlavní vypravěč hráčům vymyslí historku nebo vydá zvuk, který vystihuje jeho kresba na kartě. Ostatní hráči vybírají ze svých karet obrázek, který obsahově nejvíce odpovídá původnímu příběhu. Všichni vyberou jednu kartu, dají je dohromady, zamíchají a budou hádat, která karta je vypravěče.

Kdo uhodne, posouvá se k vítězství. Hru můžete osvěžit o různá rozšíření, která výrobce vydává každý rok jedno a pokaždé je od jiného ilustrátora. Bavit se budete opravdu všichni.

Foto: Blackfire
Chvíle s rodinou si můžete užít zábavně

Pozor! Vlak právě přijíždí

Pokud jste milovníci vláčků, rádi stavíte koleje a plníte úkoly, rodinné hry Jízdenky, prosím! vás určitě dostanou. Krásné grafické zpracování hrací plochy a propracovanost vláčků opravdu oceníte. Pro úplný začátek zkuste Jízdenky, prosím! Junior. Tato hra s jednoduchými pravidly vás zaučí hned na první jízdě. Připravit jízdenky a jdeme na to.

Na začátku hry jsou hráčům rozdány tajné losy, které jim určí dvojici od sebe vzdálených měst a hráč se je během hry snaží spojit. V průběhu zábavy si můžou hráči losovat další cíle k propojení, čímž mohou získat více bodů. Čím delší tratě ke vzdáleným městům, tím více bodů.

Ale pozor! Pokud svoje tratě nedostavíte, body se vám budou strhávat. Jakmile zásoba vagónků některého z hráčů klesne na dva poslední, tak každý z hráčů ještě odehraje své poslední kolo a po něm si hráči sečtou své body. Nastupovat, vlak zrovna vyráží za dobrodružstvím.

Online hračkářství mrakyhracek.cz nabízí spoustu rodinných her, ze kterých vyberete pro sebe i svoje blízké skvělou zábavu. Společně tak přečkáte dlouhé chvíle v nepříznivém počasí.

Další články

Načítám