Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vídáme ji nyní zejména v roli porotkyně v SuperStar. S Monikou Bagárovou (29) jsme se ale naposledy setkali na premiérovém představení jazzového alba Lady Gaga s názvem Love for Sale, kde nebyla v roli porotkyně ani zpěvačky, ale fanouška.

„Jsem rozhodně její velký fanoušek právě její druhé, té jazzové tváře. Právě v jazzu jí málokdo může konkurovat, je naprosto skvělá. Ta její extravagantní tvář mi není tak blízká, ale určitě ji obdivuji,“ svěřila se nám Monika a jedním dechem dodala: „Jsem moc ráda, že jsem dostala pozvánku na tak hezkou akci, která je spojena právě s hudbou a jazzem.“

Monika společně třeba s rapperkou Sharlotou (27) měly šanci vidět online koncert Lady Gaga, během kterého došlo i na jazzové duety s Tonym Bennettem. Tento hudební žánr je Monice blízký. K jazzu, ale také funky a r´n´b zpěvačku přivedl její otec, jazzový hudebník. „Určitě se mi tohle vystoupení líbilo. Inspirace a dobré hudby není nikdy dost a je jí rozhodně potřeba, protože dává člověku emoce, energii – ať už jakoukoli. Hudba je prostě krásná,“ říká Monika Bagárová, které to v kalhotovém kostýmu v pánském stylu velmi slušelo.

Reklama

Další články

Načítám