Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji přítelkyni, bývalou atletku Elišku Klučinovou, požádal muzikant Pokáč o ruku loni v prosinci. O pár měsíců později se jim narodil syn Teodor. A pokaždé, když jsme se s písničkářem potkali, vyzvídali jsme, kdy svatba proběhne.

Jediné, o co mu šlo, bylo, aby mu svatbu nekazily pandemické restrikce. "Až budeme moct udělat hezkou svatbu, a nejen někde něco podepsat na radnici v rouškách," odpovídal na otázky ohledně termínu sňatku ještě na jaře.

"Všichni se teď ptají, kdy bude svatba. Někdy ji dáme. Pomalu začínáme rozmýšlet, jestli to stihneme ještě letos, nebo až příští rok. Nijak na to netlačíme, ale zase to nechceme zbytečně odkládat," řekl Super.cz naposled tajnůstkářsky.

Nyní už je celá rodina, jak sám říká, Pokáčovic. Tedy Pokorní, jak zní písničkářovo občanské jméno. Muzikant se na sociálních sítích pochlubil svatební fotografií, kde to krásné nevěstě sluší v krajkou zdobených svatebních šatech, s věnečkem ve vlasech a dlouhým závojem. "Vzali jsme se včera ve středních Čechách," upřesnil pro Super.cz Pokáč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám