Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Jenni Medlam a jejím partnerovi Richardovi píší média jako o možných nejmladších britských prarodičích. Není divu, vnučky se dočkali ve svých třiatřiceti, respektive pětatřiceti letech. Babičku a dědu z nich udělala šestnáctiletá dcera Charmaine.

Dceru Jenni porodila jako sedmnáctiletá, a jak svěřila, bylo to pro ni těžké období. S otcem dítěte se rozešla a cítila se velmi izolovaná, v péči o malou neměla podporu. Svého nynějšího muže potkala, když bylo Charmaine pět let. Vychovává ji jako vlastní.

I vzhledem k vlastním zkušenostem dceři s péčí o miminko pomáhají, jak můžou. „Když jsme s Islou venku, všichni předpokládají, že je to naše dítě. Když vysvětlíme, že jsme prarodiče, lidé zůstanou v absolutním šoku. Spousta z nich nám to ani nevěří,“ popisovala Jenni Daily Mailu. S tím, že je to vlastně pochopitelné.

Sami byli v šoku, když jim dcera těhotenství oznámila. „Byl to fičák, ale naše nové role milujeme. Já jsem babča a Richard je děda.“

Vedle Charmaine mají Jenni a Richard další dvě dcery, třináctiletou Chelsey a desetiletou Scarlett.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám