Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britka Jade Wilkinson (29) je matkou samoživitelkou, která měla problémy s váhou. Kvůli nezdravé životosprávě a stresu se z ní stala obézní mamina, která se cítila čím dál hůře. Jazýček váhy se nakonec dostal až na 114 kilogramů a Jade se prala s obezitou.

Bohužel se neustále přejídala, pila jen slazené šumivé a energetické nápoje a ládovala se pouze předpřipravenými polotovary. Není divu, že se brzy dostavily první zdravotní problémy. Trpěla vysokým tlakem, byla neustále unavená a zabrat dostala i její psychika.

„Byl jsem líná a nešťastná. Nenáviděla jsem se, když jsem se viděla v zrcadle,“ řekla Daily Mailu Britka, která se před třemi lety rozhodla k radikální změně, která ji stála hodně dřiny a úsilí.

Kompletně změnila jídelníček a do svého života zapojila každodenní pohyb. Denně chodila 10 tisíc kroků, později už i 30 tisíc, skoncovala se sladkými limonádami a začala si připravovat vyváženou stravu.

Do jídelníčku zařadila čerstvou zeleninu, libové maso, ovoce a ryby. Postupně se jí podařilo zhubnout neuvěřitelných 44 kilo a nyní se pyšní váhou 70 kilogramů. Nejen, že vypadá skvěle, ale má mnohem víc energie, je zdravá a cítí se výborně i po psychické stránce.

„Jsem na sebe pyšná, ale vím, že je neustále co zlepšovat, chtěla bych ještě zpevnit postavu, protože na mém těle zůstalo hodně vytahané kůže,“ dodala Jade, jež už ale svůj největší boj s obezitou vyhrála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám