Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Průměrňákovi bavil fanoušky v letech 2009-2018 a české televizní stanice ho reprízují dodnes. Natočeno bylo 9 sérií a Axl, Sue a Brick Heckovi rostli divákům před očima. Jejich představitelé už dávno nejsou dětmi a některé z nich byste dnes snad ani nepoznali.

To je případ hlavně Eden Sher (29) alias Sue. Z trochu potrhlé dívenky s rovnátky je totiž opravdu krásná žena. A úsměv jí nezmizel, i když byste ji poznali snad jen díky němu. Eden se naposledy objevila v netflixovém filmu Step Sister z roku 2018 a zahlédnout ji diváci mohli také v seriálu Panenka Jane.

Ani její seriálový starší bratr Axl, respektive jeho představitel Charlie McDermott (31), se do hraní příliš nehrne. Naposledy se objevil v hororu Stáhni a zemřeš a dle sociálních sítí se věnuje spíš hudbě. Poznat je hlavně podle své bujné kštice. Kadeře má ještě delší než v seriálu.

Oproti tomu Atticuse Shaffera (23), známého jako knihomola Bricka, byste si nespletli. Přibyly mu sice vousy, jinak je to ale pořád Brick Heck. I Atticus nejspíš pověsil hraní na hřebík. Věnoval se spíš dabingu, ale v posledních letech u něj vede hraní videoher a streamování na Twitch.

Reklama

Další články

Načítám