Hlavní obsah
Článek

Všechny jsme v živém přenosu, z něhož si na Super.cz můžete pustit i záznam, na slavnostní premiéře filmu Karel zachytit nestihli. Tolik známých osobností jako ve Slovanském domě na dlouho očekávaném filmu o Karlu Gottovi (†80) se totiž už dlouho nesešlo.

Podle pozvánky, kterou měl každý disponovat, byl na červený koberec i na promítání v pěti sálech kina určen dost náročný dress code creative black tie, s nímž se málokdo bez porady se stylistou ideálně popasoval. "Zkuste najít třeba smoking s barevným sakem," postěžovala si Super.cz Vendula Pizingerová (52), jejíž manžel Pepa tak vyrazil v obyčejném černém stejně jako další pánové. To ale nevadilo, rázu akce i tak dostáli.

Mnozí si ale starost s tím, aby naplnili očekávání pořadatelů v čele s Ivanou Gottovou (48) a vypadali opravdu slavnostně, příliš nedělali. To můžete posoudit v naší fotogalerii, kde uvidíte nejen klasické páry manželské či partnerské, ale i dvojice, které na premiéru dorazily společně, takže se měly snažit navzájem sladit. Najdete mimochodem i známé tváře, které se ve společnosti hodně dlouho neobjevily.

Reklama

Další články

Načítám