Hlavní obsah
Článek

Křesťané za morální Ameriku vyznávají skutečně ty nejzákladnější hodnoty křesťanství – lásku a toleranci. Důkazem jsou jejich společné modlitby za to, aby zpěvák George Michael (†53) zemřel. Britský hudebník bojoval několik dní o život ve vídeňské nemocnici na počátku prosince, kde se léčil s vážným zápalem plic.

O extrémistické sektě Křesťané za morální Ameriku se dozvěděl na konci roku doma v Londýně. A nestačil se divit, kolik úsilí tito fanatici dělající špatné jméno křesťanství vyvinuli, aby zpěvák nepřežil. George se do nich za odměnu pustil na Twitteru.

„Věděli jste, že zatímco jsem bojoval o život v Rakousku, byla zde skupina těch roztomilých amerických křesťanských organizací, které si říkají Křesťané za morální Ameriku a které mrhaly ve skutečnosti časem při modlení za to, abych zemřel. Jak je to od nich milé, když si člověk uvědomí, jak musí být v životě obecně zaneprázdnění. Teď mě nechápejte špatně, vím opravdu, že mnoho oddaných křesťanů, zvláště těch, s nimiž denně spolupracuji, je opravdu báječných, srdečných mužů a žen, kteří vyznávají to nejlepší ze svého náboženství a žijí obdivuhodně, štědře a láskyplně. Ale podle mého názoru, a myslím, že je to evidentní u těch, kteří se modlili za mou smrt, jsou tu jiní, kteří zneužívají zvrácenou interpretaci antických spisů jako patetickou výmluvu k tomu, že jsou… počkejte, počkejte…! Naprosto zas*aní hulib*ci a basta*di. A vůbec ne tím dobrým způsobem…!“ napsal George na Twitteru.

Zpěvák popřál fanouškům do nového roku hodně zdraví a štěstí, sám za sebe přiznal, že už se cítí mnohem lépe, dopřál si i víno a těší se na rok 2012, v němž se hodlá plně zotavit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám