Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shannen Doherty (53) bojuje s rakovinou prsu ve čtvrtém stádiu, ale rozhodně nechce, aby si lidé mysleli, že je na odpis. V pořadu Good Morning America prozradila, jak pokračuje její boj se zákeřnou nemocí.

„Nechci se chovat, jako bych umírala, hodlám bojovat a zůstat naživu. Většinu lidí s rakovinou ve čtvrtém stádiu automaticky odepíšou. Předpokládá se, že nemůžeme pracovat naplno nebo dokonce vůbec, ale to není pravda,“ nechala se slyšet.

„Byla bych ráda, kdyby si to lidé přestali myslet a dali nám šanci dokázat, že to je mylná představa,“ dodala s tím, že ji práce během náročného období naopak naplňuje.

Shannen diagnostikovali rakovinu v roce 2015, v roce 2017 oznámila, že je nemoc v klidovém stádiu. V únoru loňského roku přiznala, že se vrátila v plné síle, a sice ve čtvrtém stádiu.

Kromě práce tráví herečka čas s přáteli a rodinou. V březnu uvedla, že se cítí dobře. „Připadám si jako velmi, velmi zdravý člověk. Je těžké řešit závěti, když cítíte, že budete žít dalších 10, 15 let.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám