Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Extrémně rychlé nabíjení – z nuly na 100 % už za 22 minut, kvalitní sada fotoaparátů pro portrét, makro i selfie, displej jako z televize pro nejlepší filmové zážitky, výkonný procesor na hraní i na profesionální práci. Takové jsou nové chytré telefony Xiaomi 11T a 11T Pro

Vybrat si kvalitní chytrý telefon není jednoduché. Některé speciální nabídky však mohou rozhodování zásadně ulehčit. Společnost Xiaomi s jednou takovou přichází. Na trh míří řada populárních mobilů Xiaomi 11T, k nimž každý zákazník v rámci časově omezené akce od 5.10. do 17.10. získá robotický vysavač Mi Vacuum Essential zcela zdarma.

Robotický vysavač zdarma

Není v tom žádný háček, stačí být jen dostatečně rychlí, protože akce platí pouze do vyprodání zásob. Moodel Xiaomi 11T se 128GB pamětí stojí pouhých 12 999 Kč a i k němu pochopitelně dostanete robotický vysavač zdarma. Nabídku najdete na oficiálním e-shopu společnosti Xiaomicesko.cz. Model Xiaomi 11T Pro s 128GB pamětí získáte i s vysavačem zdarma za 15 999 Kč.

Foto: Xiaomi agency s.r.o.
Robotický vysavač zdarma pouze do vyprodání zásob.

Kapesní kino nabité do 20 minut

Ať už zvolíte novou 5G vlajkovou loď Xiaomi model 11T Pro nebo levnější přístroj 11T, chybu neuděláte. Oba nabízí nekompromisní sadu fotoaparátů (108 Mpx) pro snímání za všech světelných podmínek, velmi dlouhou výdrž baterie s kapacitou 5 000 mAh a špičkový AMOLED displej (6,67 palců, 120 Hz), který v kombinaci s dvojící reproduktorů vykouzlí miniaturní, ale výkonné kapesní kino pro film jakéhokoliv žánru.

Model 11T Pro navíc disponuje funkcí HyperCharge, díky níž přístroj dobijete ze stavu „absolutního vyčerpání“ až do 100 % za 20 minut. Na trhu zatím není běžně k dostání žádný další mobil, který by něco takového dokázal.

Foto: Xiaomi agency s.r.o.
Kapesní kino nabité do 20 minut

Profesionální kamera

O ten nejvyšší výkon se u 11T Pro stará mobilní procesor Qualcomm Snapdragon 888. Spolu s ním získal přístroj i řadu funkcí spojených s umělou inteligencí (AI). Bez potřeby instalovat jakékoliv dodatečné aplikace umí telefon vytvářet filmové scény jako vystřižené z Matrixu a dalších akčních filmů. Funkce Magic Zoom například vytvoří efekt, kdy hlavní hrdinka nebo hrdina zůstávají nehnutě stát, zatímco pozadí za nimi se dramaticky přibližuje.

S AI přichází do telefonů Xiaomi také profesionální úprava fotografií. Například jednoduchým tažením prstu z nich odstraníte nežádoucí objekty, které na výsledném snímku nemají co dělat.

Foto: Xiaomi agency s.r.o.
O ten nejvyšší výkon se u 11T Pro stará mobilní procesor Qualcomm Snapdragon 888.

Chytré telefony Xiaomi, ale i třeba populární elektrické koloběžky Mi Electric Scooter nebo zařízení pro chytrou domácnost koupíte na oficiálním e-shopu společnosti Xiaomi.

Na trh míří řada populárních mobilů Xiaomi 11T

Další články

Načítám