Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznamování naslepo je pro některé vítaným adrenalinem, ale přináší i mnohá úskalí. Jedním z nich může být to, když si dva jedinci od první chvíle nesednou a jen těžko hledají společnou řeč. O tom se přesvědčí Zdeněk Pohlreich (67) v seznamovací show První večeře. Tentokrát u sebe v restauraci přivítá sympatického Vladimíra a milovnici koček Leonu.

„Co ty a tetování?“ snaží se černovláska o navázání konverzace s novým protějškem. „Jsem úplně proti tetování,“ odpovídá Vladimír, který ani netuší, jak svou upřímností narazí.

„Támhle jsou dveře!“ nečekaně zareaguje Leona a ukazuje Vladimírovi východ z restaurace. „Já mám ráda tetování, jsem celá potetovaná. Především mám kočky. Jsem taková kočičí máma, mám to tak i na Instagramu,“ spustila na Vladimíra, který si bohužel pro Leonu nepotrpí ani na sociální sítě.

„Já Instagram nemám, takže nevím. Myslím, že je lepší žít venku než sociálními sítěmi. Není to ztráta času? Já bych nechtěl strávit život u telefonu a u počítače,“ krčí rameny. Rázná Leona nenechá značně vykolejeného Vladimíra vydechnout ani po této výměně názorů a vyhrkne na něj, jak si představuje svůj budoucí život. „Chci tři děti, dvě kočky a psa. A ty bys byl v práci a na všechno bys vydělával,“ překvapila atraktivní černovláska. Podívejte se v ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám