Hlavní obsah
Článek

Krásná burleska Dita Von Teese sice nedávno oslavila 49. narozeniny, ale nejspíš byste to do ní ani neřekli. Jako mnoho dalších osobností vyrazila na pařížský týden módy a vybrala si návštěvu přehlídky Jeana Paula Gaultiera.

Pro tuto módní příležitost zvolila rafinovaně zdobené šaty. V oblasti hrudníku byly na proužcích látky malé uzlíky, a tak bylo zakryto jen málo. Dita si tak musela dávat pozor, aby jí z mezer v látce nevyklouzlo celé ňadro, i když jindy prsa se zalepenou bradavkou ukazuje na svých burleskních vystoupení.

Krásná černovláska tentokrát nezářila po boku svého přítele, grafika Adama Rajceviche, který je o 14 let mladší než ona a randí spolu téměř sedm let.

Dita byla v minulosti vdaná jen jednou, a to za rockera Marilyna Mansona, jejich manželství vydrželo jen dva roky. Nedávno o vztahu s ním promluvila, protože pět jeho bývalých přítelkyň jej obvinilo z týrání.

„Pro všechny, kteří se o mě báli, cením si vaší laskavosti. Prosím, vězte, že detaily, které byly zveřejněny, se v žádném případě neshodují s tím, co jsem během našeho sedmiletého vztahu zažila já. Kdyby ano, tak bych se za něj v prosinci 2005 neprovdala. Odešla jsem po 12 měsících manželství kvůli nevěře a drogám,“ uvedla na pravou míru na své sociální síti.

Manson, vlastním jménem Brian Warner, veškerá obvinění popřel s tím, že dotyčné překroutily realitu, a že měl vždy konsensuální vztahy se stejně smýšlejícími partnerkami.

Reklama

Další články

Načítám