Hlavní obsah
Článek

Nikol Leitgeb (37), za svobodna Štíbrová, Veronika Arichteva (37) a Martina Pártlová (44) uspořádaly charitativní bazar, jehož výtěžek poputuje na děti, které po dosažení plnoletosti odcházejí z dětských domovů. Nadaci Veroniky Kašákové, která těmto mladým lidem pomáhá, předaly včera v podvečer šek na více než půl miliónu korun.

"Na puberťáky se zapomíná, na ty, kteří nemají lehký vstup do života," řekla Super.cz Veronika. "Je to díra v systému. Málokdo se věnuje dětem, které odcházejí z dětského domova, hlásí se na vysoké školy, hledají si bydlení. Verča se jim věnuje a je to moc fajn. Chceme ji podpořit," dodala Nikol.

Holky tvoří trio 3v1, které se proslavilo zábavnými videi na internetu. Dlouho ale žádné nevydaly. Věnují se svým potomkům a na společné natáčení nezbývá čas.

"Máme jedno v šuplíku. To jsme točily, když jsem byla já těhotná. Takže je víc jak rok staré. A nestíháme ho sestříhat," řekla Arichteva. "To jsme byly ještě s Nikčou hubený," dodala se svým pověstným humorem Martina, která je maminkou čtyřměsíční holčičky Stelly.

Veronika s Martinou a jejich rodiny se před pár dny vrátily ze společné dovolené v Chorvatsku. Nikol se svojí rodinkou vyrazila do Španělska. "Stella furt spala, Martina ležela na lehátku a já běhala kolem Luky. Vnitřně se směju, že za půl roku už také ležet nebude," shrnula Veronika. "Jsou to všechno jen období, bude hůř, holky," uzavřela Nikol, maminka synů Mathiase a Tobiase.

Reklama

Další články

Načítám