Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo (46) si užívá romantickou dovolenou se svou půvabnou manželkou Karin Babinskou. Po jejím boku je šťastný už deset let a rozhodně by neměnil.

Sympatickou režisérku a herečku teď cvaknul v bikinách a snímek „zlomyslně“ zveřejnil. A teď od ní tak trochu očekává malou pomstu. „Vůbec nechápu, proč ta holka nikdy nechtěla nosit šaty a fotit se v plavkách. Slíbil jsem jí, že ji fotím jen pro sebe, takže až se to doví, bude prskat,“ smál se Krajčo s tím, že to prostě nemohl vydržet a chtěl se svou ženou pochlubit.

Richard Krajčo a jeho manželka Karin promluvili o svých zvířatech.

„Prostě se mi pořád líbí, i po těch skoro deseti letech. Vlastně se mi líbí víc a víc, a to je fajne jak cyp,“ dodal Krajčo, který s Karin vychovává tři děti. Muzikant má z předchozího vztahu dceru a syna, Karin dcerku.

Krajčovi jsou také velkými milovníky zvířat. Na zahradě jim pobíhají tři psi, horní patro domu obývá kocour a část zahrady patří želvám, o které se stará hlavně frontman kapely Kryštof. A když jsou na dovolené, mají hlídání.

"Máme slečnu, která se nám o psy stará, když jsme pryč. Je to záchrana," řekl Super.cz zpěvák, který má doma želvy na zahradě, ale třeba i v garáži. S Karin ho tak spojuje i láska ke zvířatům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám