Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také patříte mezi ty, co koupi nového fotoaparátu stále odkládají? Tak přestaňte váhat a vydejte se nakupovat. Pokud si v těchto dnech pořídíte fotoaparát v prodejnách AARON , získáte ho doslova „za hubičku“, neboť právě probíhá povánoční výprodej skladu. A jaké fotoaparáty teď frčí? Přinášíme vám tipy na 5 trendy přístrojů, které se vám budou líbit, a zároveň s nimi pořídíte bezvadné snímky.

Fotoaparát za méně než 1000 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Olympus T -10 vám dokáže, že kvalitní fotoaparát můžete sehnat i za pár korun. Tento kompakt vykouzlí perfektní fotky pomocí jednoduchého ovládání. Pohybující se předměty dokáže udržet trvale zaostřené, takže snadno vyfotíte i rychlého běžce. Fotoaparát také dokáže rozpoznat tváře, a proto bude váš úsměv na snímcích pořízených tímto přístrojem vždy kouzelný. Pořiďte si Olympus T-10 za bezkonkurenčních 990 Kč v obchodech AARON a získejte originální pouzdro zdarma!

Fotoaparát, se kterým zvládne fotit i dítě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S tímto fotoaparátem zvládne fotit opravdu každý, takže ho s klidem můžete přibalit vašim dětem do batůžku na školní výlet. Disponuje totiž inteligentní automatikou a veškeré nastavování tak můžete nechat pouze na něm. Přístroj umožňuje také natáčení videa se zvukem a pro ozvláštnění vašich snímků můžete využít magické filtry od Olympusu, s kterými dosáhnete krásných efektů. Pořiďte si Olympus VG-110 za skvělých 1 390 Kč v obchodech AARON a získejte navíc originální pouzdro!

Kompakt, kterému můžete vyměnit objektiv

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompakty s výměnnými objektivy jsou žhavou novinkou fotografického průmyslu. Spojují totiž vysokou kvalitu snímků s malými rozměry přístroje a nízkou cenou. Olympus PEN E-PL1 vyniká svou jednoduchostí díky vestavěnému fotografickému průvodci. Přístroj také natáčí kvalitní videa a zcela tak nahradí videokameru. Jistě si zamilujete také jeho retro vzhled. Je to zkrátka vychytávka, kterou musíte mít! Pořiďte si Olympus PEN E-PL1 za úžasných 6 990 Kč v obchodech AARON a získejte 8GB kartu zdarma!

Fotoaparát, který fotí dříve než vy sami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vidíte správně. Nikon 1 J1 má totiž skvělou schopnost zaznamenat celou sérii fotografií v momentě, kdy vy teprve saháte na spoušť. Fotoaparát poté sám vybere nejlepší fotografii. Další novinkou je režim momentka, který vytvoří bez nadsázky pohyblivou fotografii. Nikon 1 J1 patří rovněž do skupiny kompaktů s výměnnými objektivy, a tak o kvalitu snímků nemusíte mít nejmenší obavy. Pořiďte si Nikon 1 J1 v obchodech AARON za senzačních 12 990 Kč a vyberte si z 5 trendy barev!

Fotoaparát, který fotí přesně to, co vidíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikon Coolpix P300 je kompakt, který splní vaše náročné požadavky. Jeho silnou stránkou je neuvěřitelně světelný objektiv, který oceníte zejména při fotografování v noci nebo při špatných světelných podmínkách. Díky tomu vznikají opravdu krásné a ostré snímky plné barev. Pokud to s fotografováním myslíte alespoň trochu vážně, je tento kompakt přesně pro vás. Pořiďte si Nikon Coolpix P300 v obchodech AARON za výtečných 5 990 Kč a získejte 8GB kartu zdarma!

Další články

Načítám