Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoje fanoušky herečka Jaroslava Obermaierová (78) pořádně vyděsila. Když se po delší době představitelka drbny Nyklové z nekonečného seriálu Ulice objevila na veřejnosti, šokovala extrémně vyhublou postavu. Všichni měli strach o její zdraví. Už se ale zase trošku zaoblila.

"Už je to lepší a snažím se, aby to takhle vydrželo. Bylo to horší. Už snad nejsem jako kost a kůže, v určitém věku člověk nemá hubnout moc. Ale já opravdu zhubnout nechtěla, bylo mi protivné jídlo. Už jím normálně a řekla bych, že je jsem relativně zdravá," řekla Super.cz.

Náladu s nadcházejícím podzimem ovšem nejlepší nemá. "V Ulici už točíme Vánoce, já tohle období moc nemusím. Je to příšerné. Jsem Jaroslava, tak už se těším, až bude zase květen. Všechno na mě padá," přiznala.

A byla ráda, když jsme ji v Divadle Broadway potkali na premiéře jako hosta nikoli mezi účinkujícími. "Už jdu radši takhle, asi by mi ty nervy neudělaly dobře," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám