Hlavní obsah
Článek

Hubla, pak otěhotněla, v únoru porodila a musela začít se shazováním kil znovu. Muzikálová boubelka Pavlína Ďuriačová už má dole 13 kilo, plánuje shodit dalších sedm. "Jde to hůř, třeba chůze už mi vůbec nezabírá," svěřila Super.cz.

Pavlína byla první z účinkujících na premiéře muzikálu Láska nebeská, s kterou jsme mluvili, protože výjimečně přišla pozdě. Těšila se ale, že ji uvidí i manžel Marek, který se přišel díky tomu, že se hlídání jejich syna Adámka ujala babička. "Bez mamky by to nešlo, hodně mi pomáhá," svěřila Pavlína.

Ta se snaží, aby si s manželem nezevšedněli, proto si hlídají chvilky, které mají jen pro sebe. "Chodíme na romantické večeře, já osobně miluju snídaně ve dvou a taky procházky," řekla nám Pavlína, která v Lásce nebeské hraje partnerku Pepy Vojtka (58), který si má pořád na co sáhnout.

Pavlína přiznala, že procházky, ať už s manželem nebo s kočárkem, už jí na hubnutí nezabírají. "Moje tělo už si na ně zvyklo a rozhodně na ně redukčně nereaguje. Snažím se doma hubnout cvičením u videa. Musím máknout, protože už jsem se sebou zase byla maximálně nespokojená. Třináct kilo už je dole, ale musím pokračovat dál," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám