Hlavní obsah
Článek

Eminem (51) má rozhodně smysl pro humor, vzhledem k tomu, že svou restauraci v Detroitu pojmenoval jako část verše ze své písně Lose Yourself. Restaurace se totiž jmenuje Mom´s Spaghetti a celý verš v písni zněl: His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy / There´s vomit on his sweater already, mom´s spaghetti.

Podnik otevřel sám Eminem, který dokonce prodával v okénku jídlo s sebou. A to samozřejmě s radostí kvitovali jeho fanoušci, kteří se s ním nadšeně fotili a příspěvky sdíleli na sociální sítě. Lepší reklamu by rapperovi neudělala žádná agentura. Obsloužil takhle ale jen prvních deset zákazníků, a pak odcestoval ve svém SUV.

Nápad na otevření restaurace se datuje už do roku 2017, kdy Eminem začal spolupracovat s podnikem v Detroitu, se kterým občas otvíral pop-up obchody. Mom´s Spaghetti se objevila už na několika festivalech, kde Eminem vystupoval, a dokonce dodávali jídlo pracovníkům první linie v době covidu.

Restaurace je maličká a nabídka není moc široká. Na menu jsou špagety - čisté, s masovými koulemi, nebo s veganskými, a poté ještě špagetový sendvič. Vše je v ceně pod 15 dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám