Hlavní obsah
Článek

Australský krasavec Jordan Barrett (24) byl ozdobou přehlídky značky Balmain na týdnu módy v Paříži. Čtyřiadvacetiletý blonďák je hvězdou modelingového světa už od svých 14 let, kdy jej objevil hledač talentů.

Jordan se narodil v Byron Bay, kde také modelingového scouta potkal v obchodě a ten mu dal svou vizitku, kterou v kapse u džín našla jeho maminka. Muže se prý obával, protože v tu chvíli kradl v obchodě sirky a vzhledem k jeho vyptávání se, si myslel, že je to ochranka obchodu. „Ptal se mě na tolik otázek ohledně mé mámy a na věci, kterým jsem nerozuměl. Myslel jsem, že je ochranka, tak jsem se chtěl rychle vytratit,“ prozradil před lety Barrett.

Jeho matka po pár týdnech scoutovi napsala a po zaslání pár jeho fotografií se Australanovi rozjela jeho kariéra. V roce 2011 se už přestěhoval do Sydney a v 17 letech měl svou první modelingovou práci v Tokiu. Na podpis smlouvy s modelingovou agenturou IMG si počkal až do 18 let. „Můj agent mě dráždil, že se nechce starat o patnáctiletého zlodějíčka,“ smál se tehdy pozdnímu podpisu smlouvy.

Jeho kariéra šla pak strmě vzhůru a objevoval se na přehlídkách značek Tom Ford, Tommy Hilfiger, Balmain, Versace či Moschino. Pro svou atypickou tvář byl přezdíván Baby Kate s odkazem na modelku Kate Moss (50). Do její modelingové agentury nyní i patří.

V minulosti byl Jordan vídán se svými modelingovými kolegyněmi jako Bellou Hadid, Larou Stone či Stellou Maxwell (33). Na začátku své kariéry byl dokonce spojován s Paris Hilton (43).

Za svého životního partnera si ale zvolil muže. Na Ibize si letos vzal Fernanda Casablancase, který je synem úspěšného modelingového agenta Johna Casablancase (†70), který založil Elite Model Management.

Reklama

Další články

Načítám