Hlavní obsah
Článek

Během čtvrtečního večera byl na divadelních prknech uveden dlouho očekávaný muzikál Láska nebeská. Slavnostní premiéru v Divadle Broadway si nenechala ujít řada známých tváří. Některé z dam svou přípravu na červený koberec nepodcenily.

Mezi nimi byla rozhodně zpěvačka Lucie Vondráčková (44). Ta vyrazila na divadelní premiéru po delší době. Na sebe oblékla modré šaty se špagetovými ramínky, které se objevily i v jejím videoklipu. Velkou večerní zvolila herečka Daniela Šinkorová, která dorazila v černých šatech s hlubokým dekoltem.

A svou přípravu nepodcenila ani Nikola Ďuricová, (29) která v muzikálu ztvárňuje hlavní ženskou roli a premiéru také odehrála. Na sebe si vzala dlouhou bílou róbu se zlatým opaskem. „Šaty navrhla moje maminka a podle jejího návrhu jsem si je nechala na premiéru ušít,“ svěřila nám zpěvačka.

Po kalhotách sáhla zpěvačka a moderátorka Linda Finková (55), která svůj černý model doplnila pruhovaným sakem. Herečka Ivana Jirešová dorazila do divadla v béžových kalhotách a bílé košili, její dcera Sofie pak sáhla po volných černých šatech. V tmavém modelu dorazila i zpěvačka Elis Ochmanová a herečka Jaroslava Obermaierová.

Mini šaty pro slavností premiéru oblékla zpěvačka Alžbeta Bartošová, která se v představení objevuje v hlavní ženské roli. A své nohy se rozhodly odhalit také dýdžejka Lucca, vlastním jménem Lucie Dvořáková, která dorazila se svou sestrou, tanečnicí Qašou neboli Leonou Kvasnicovou, která se postarala o choreografii muzikálu. Na všechny modely se podívejte v naší galerii.

Kdo se vám na slavnostní premiéře líbil nejvíc?
Lucie Vondráčková
52,6 %
Linda Finková
3 %
Ivana Jirešová s dcerou
2,3 %
Nikola Ďuricová
14 %
Jaroslava Obermaierová
3,8 %
Alžbeta Bartošová
3,7 %
Daniela Šinkorová
17,1 %
Elis Ochmanová
1,4 %
Lucie Dvořáková se sestrou
2,1 %
Celkem hlasovalo 36018 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám