Hlavní obsah
Článek

Loni na podzim prodělala koronavirus a dodnes dle svých slov bojuje s postcovidovým syndromem. Hana Zagorová (†75) musela být v úterý znovu hospitalizovaná. Jejímu převozu do nemocnice přecházely dramatické chvíle.

„S politováním vám oznamujeme zrušení koncertu ŠTEFAN MARGITA 65. Příčinou zrušení jsou vážné rodinné důvody pana Štefana Margity (67),“ objevilo se na webu Státní filharmonie Košice v úterý. Už v tu chvíli bylo jasné, že nepůjde o žádnou maličkost. Margita okamžitě zrušil vystoupení a ze Slovenska přiletěl domů za svou ženou.

Ještě v úterý odpoledne byl Margita s Hankou ve spojení, když jí ale volal po svém druhém vystoupení, nebrala mu telefon, což prý není obvyklé. Margita dostal strach a zavolal příbuzným, aby zašli k nim domů. Ani ti se ale nemohli dozvonit ani dovolat. Proto zavolali zámečníka a následně policii.

„Když vešli, našli Hanku nahoře v ložnici, jak leží na zemi v bezvědomí,“ cituje Blesk Margitu. Dle jeho slov se manželce zřejmě udělalo zle, když vstávala z postele. „Ona si ani nic nepamatuje...,“ dodal Margita, který zrušil vystoupení a ze Slovenska okamžitě přiletěl domů za svou ženou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám