Hlavní obsah
Článek

Zkrotli i jinačí bouřliváci, jen co je pravda, ale na to, že se zklidní i Pete Doherty (42), sázel málokdo. A přece. Rocker vlezl do chomoutu jen několik dní poté, co potvrdil zásnuby. Partnerku Katiu de Vidas si vzal během soukromého obřadu ve francouzské obci Étretat.

Sňatek vyšel najevo díky fotografii, o kterou se podělil jeden z hostů David Simon. Pár je zachycen ve svatebním krátce po uzavření sňatku. Ke svatbě se však zatím nevyjádřili.

Pete se dva a půl roku nedotkl heroinu ani jiných drog, kterým holdoval v minulosti. S Katiou se usadil ve Francii a zvykl si na poklidný venkovský život. Adaptoval si zdravý životní styl, který mu viditelně svědčí.

Po nocích už nevymetá večírky, ale upřednostňuje spánek. A místo alkoholu ujíždí na francouzských sýrech. Trochu přibral, ale vypadá mnohem lépe.

Doherty proslul hlavně vztahem s Kate Moss, se kterou chodil v letech 2005-2007. Turbulentní vztah prakticky proflámovali. Ze vztahu s Lisou Moorish má Pete náctiletého syna Astila a s modelkou Lindi Hingston má dceru Aisling.

V minulosti byl Doherty nesčetněkrát zatčen za držení drog a v roce 2012 byl vyhozen z luxusní léčebny v Thajsku, protože měl údajně špatný vliv na ostatní pacienty a neměl v úmyslu odvykat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám