Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bůh žehnej sociálním sítím, napadne vás nejspíš jako první při pohledu na nejnovější snímky Lennyho Kravitze (57), o které se podělil na Instagramu a Facebooku. Připravuje si na nich ranní kávu a zdánlivě rutinní záležitost okořenil tím, že si u toho rozepnul košili.

Není tajemstvím, že rocker místo stárnutí spíš zraje jako víno nebo dobrý rum, chcete-li, ovšem jeho svaly jsou skutečně pozoruhodné. Fotka za pár hodin vzbudila pozornost u bezmála půl milionu fanoušků a zaujala i celou řadu slavných osobností.

Největších ohlasů se dočkal komentář herce Channinga Tatuma (43), který prý randí s Lennyho dcerou Zoë (35). Obdiv ke zpěvákovi rozhodně neskrýval.

„Dobrý bože, chlape! Co to jíš, co piješ, co to máš v genech? Tohle není přirozený. To jako celý den posiluješ břišáky?“ divil se.

„Kámo, jenom zkouším dostat roli v příštím Magic Mikeovi. Propojíš mě s někým?“ reagoval pohotově Kravitz a narážel na Tatumův snímek Bez kalhot, v němž ztvárnil striptéra a předvedl vlastní svaly.

Co se břišáků týče, Channing se sám nemá za co stydět. Na rozdíl od Kravitze za sebou sice má i trochu cvalíkovské období, ale to už je dávno pryč a herec se nezdráhá občas pochlubit svou muskulaturou.

Možná chtěl Tatum jenom zalichotit otci své nové partnerky, jeho šok je ale oprávněný. Kravitz totiž ve svých 57 letech vypadá jako z kamene vytesaný polobůh.

Reklama

Další články

Načítám