Hlavní obsah
Článek

Herec a někdejší wrestler Dave Bautista se rozhodl adoptovat tříměsíční štěňátko Sage. To má za sebou děsivou zkušenost, kdosi ho týrané a zraněné nechal napospas osudu mezi odpadky. Naštěstí si ho všimli lidé a zvíře předali do útulku.

Organizace následně sdílela příběh Sage na sociálních sítích, kde se video stalo virálním a dostalo se i k Bautistovi. Štěně prodělalo operaci, během které mu veterináři z krku odstranili už zarůstající kovový řemen, mělo také poškozenou kůži a přerostlé drápky.

Herec, známý např. jako Drax Ničitel z filmu Strážci galaxie, pejska nejen přijal do rodiny (přejmenoval ho na Penny), ale také zveřejnil výzvu, že nabízí 5 tisíc dolarů (asi 110 tisíc Kč) tomu, kdo přijde s informací, jež dopomůže k nalezení a potrestání „toho srá*e“, který štěně zraněné odhodil.

A není jediný: Samotný útulek již dříve nabídl 1500 dolarů (asi 33 tisíc Kč) a k výzvě se přidal také například Mickey Rourke, který nabídl další tisícovku dolarů.

„Rád bych vám představil novou členku rodiny... Teď je z ní Bautista a už nikdy víc nebude týraná,“ uvedl herec, který už má doma dva adoptované pitbuly. Své fanoušky, kteří zvažují pořízení pejska, také poprosil, aby si zvíře raději vzali z útulku, než aby ho kupovali.

Související témata:
Dave Bautista

Reklama

Další články

Načítám