Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední roky byla modelka Lucie Šlégrová (42) především maminkou na plný úvazek. Rodina se jí rozrostla o dalšího člena a s manželem Jiřím Šlégrem letos oslavili první narozeniny jejich chlapečka Rona. Na přehlídková mola tak nebyl čas. Někdejší královna krásy udělala ale po letech výjimku.

Opět se objevila na přehlídkovém mole, a to v rámci týdne módy v Teplicích. „Šla jsem jako tvář návrhářky Nadi Moravcové. Byla to pro mě přehlídka asi po 3 letech. Než jsem byla těhotná, tak jsem chodila pravidelně dvě charitativní přehlídky v roce, ke kterým mám osobní vztah, ale jinak jsem už módní přehlídku jako takovou nešla mnoho a mnoho let,“ svěřila se Super.cz Šlégrová.

Stát opět na mole pro ni byla výzva, ale opravdu si to užila. „Bylo to skvělé, akorát když jsem vyšla na molo a viděla, jak je šíleně dlouhé, vnitřně jsem se tomu začala sama smát a říkala si, tak, holka, teď se ukaž po sto letech na těch vysokých podpatcích a molo nekonečně dlouhé, manžel říkal, že mohlo mít tak 15 metrů,“ řekla nám Lucie, která předvedla své sexy křivky a bujný dekolt hned v několika modelech. „Nakonec jsem si to opravdu užila i přes ten prvopočáteční šok, a hlavně jsem měla krásné šaty, ve kterých jsem se cítila velmi dobře,“ dodala vnadná vítězka soutěže krásy z roku 2005.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám