Hlavní obsah
Článek

Po profesní stránce jde zpěvák Adam Mišík (26) ve šlépějích svého otce, rozcházejí se ale v hudebním stylu. Uznávaného muzikanta Vladimíra Mišíka (74) jsme se zeptali, jak hodnotí synův vkus a směr, kterým se vydal.

„Adam leckdy přijde a říká: Tati, myslíš, že by to mohl být hit? A já na to, co se ptá mě, já o tom nic nevím. Někteří hudebníci skládají tak, aby to bylo úspěšné, aby to byl hit, ale já jsem to takhle nikdy neměl. O hitech jsem nikdy nepřemýšlel, takže mě ta otázka zaskočila,“ svěřil v rozhovoru pro Super.cz zpěvák.

„Moc ho nekritizuju, řeknu mu třeba, že to není můj vkus. Když je to naopak dobrý nápad a on to dobře zazpívá, což se mu občas podaří, tak mu to taky řeknu,“ říká s dávkou upřímnosti zpěvák, hudebník a textař, kterého jsme vyzpovídali během natáčení talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Vladimír Mišík se po 50 letech na scéně rozhodl skončit s veřejným vystupováním. Důvodem jsou zdravotní problémy a doporučení lékařů, jak nám prozradil v rozhovoru. Na jeho hudbu se ale fanoušci mohou těšit i nadále. Zpěvák vydal před pár dny nové album Noční obraz, na kterém pracoval téměř rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám