Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte doma větší slečnu, pro kterou je péče o panenku miminka nuda? Pořiďte jí chodící kamarádku, se kterou si užije spoustu zábavy.

Většina malých holčiček touží po panenkách už od malička. První pannou, kterou dostanou, bývá miminko. Panenky dětem neslouží jenom jako hračka, ale slouží i jako výchovný prostředek k rozvoji sociálního cítění. Jak slečny rostou, začnou toužit po kreativnější hračce, která by jim dělala společníka. S tím vám pomůžou panenky Barunka nebo Sofinka od výrobce Teddies.

Chodící a zpívající panenka Barunka

Slyšíte od vaší cácorky zpěv ze všech koutů vašeho domu? Pořiďte svojí holčičce chodící a zpívající panenku Barunku. Po stisknutí bříška panenka začne chodit a zazpívá 3 české písničky. Která milovnice písniček by se nepřidala? Panenka má navíc krásné dlouhé vlásky, které čekají na pročesávání.

Foto: Teddies
Panenka Barunka si s dětmi ráda zazpívá

Sofinka a její pejsek

Další chodící kamarádkou, pro vaši dcerku, je panenka Sofinka. Sofinka má v balení ještě dalšího parťáka, kterého má velmi ráda. Tím je malý pejsek, se kterým s radostí chodí na vycházky. Stačí jí dát vodítko do ruky a vaše malá princezna může vyrazit s nimi. Pokud panence Sofince zmáčknete bříško, něco vám o sobě řekne. Třeba co má ráda.

S oběma panenkami si vaše holčička užije spoustu zábavy. Pokud si výběrem panenky nejste jistí, na online hračkářství mrakyhracek.cz vám určitě poradí. Tipy na skvělou dětskou zábavu najdete v dalším článku.

Další články

Načítám