Hlavní obsah
Článek

Včera oslavila devatenácté narozeniny a oslav si bude Natálie Grossová (21) užívat celý týden. Tu nejdůležitější, s rodinou, už má za sebou. "Byla jsem s maminkou, ségrou, přítelem a přijeli i babička s dědečkem," vyprávěla Natálka.

"Povídali jsme si, pustili si náš oblíbený film Mamma Mia. Krásně jsem si to užila a taky toho hodně snědla," smála se mladá zpěvačka, která není náročná, ani co se dárků týče. "Od maminky a ségry jsem dostala krásné oblečení a od přítele nádhernou večeři a růže," doplnila.

Jí opravdu ráda, takže i s kamarády si dala sraz v restauraci. "A ještě na pátek chystám další oslavu, kde si pořádně zatančíme a zazpíváme, protože tam budou i někteří kolegové z divadla. Takovou tečkou na závěr bude představení Čarodějka, které hraji v sobotu a tam mám svou divadelní rodinku, se kterou to ještě takhle oslavíme," plánuje.

A jaké je její největší přání? "Nejvíc si přeji, aby už byl svět v normálu a my si mohli naplno užívat divadla a koncertů. Jinak mi tak pomalinku všichni přispívají na dárek, který bych si moc přála, a tím je stage mikrofon," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám