Hlavní obsah
Článek

Už jako malá holka si zahrála v Národním divadle a v současné době má na svém kontě již několik filmových (Jan Palach, Krajina ve stínu, Zrcadla ve tmě) i seriálových rolí (Profesor T., Božena). Do povědomí diváků se Denisa Barešová (25) výrazněji zapsala díky úspěšnému seriálu Kukačky, kde ztvárnila postavu těhotné Marcely.

„Nikdy jsem tak rozsáhlou seriálovou roli neměla. Myslím, že ten seriál přišel v době ideální na to, aby lidé koukali na televizi, což byl nejhlubší lockdown a páteční primetime. Myslím, že je to milník v mé kariéře,“ svěřila Super.cz herečka.

Po odvysílání seriálu zaznamenala větší pozornost fanoušků. „Jakmile začaly Kukačky, lidé mě začali poznávat na ulici nebo v kavárně, ale tím, že stále nosíme respirátory, tak má člověk tvář skoro pořád schovanou.“

Sympatická brunetka nám prozradila i něco o svém soukromí a zálibách. „Mám ráda být mezi přáteli a s rodinou, zároveň jsem taky ráda sama. Ráda cestuju, mám ráda přírodu, filmy, divadla a hrozně ráda peču,“ řekla nám s úsměvem před natáčením show 7 pádů Honzy Dědka, kde byla hostem.

Pečení je její opravdovou vášní. Její sušenky a jiné výtvory mohou fanoušci ochutnat v jedné z kaváren na pražských Vinohradech. Kdyby jí pandemie či jiné okolnosti nedovolily pokračovat v herecké profesi, nebránila by se pečení věnovat naplno. „Přemýšlela jsem nad tím a přemýšlím nad tím doteď, protože mě baví, že je hned vidět pod rukama výsledek, na rozdíl třeba od divadla,“ dodává herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám