Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podařilo se jí prodloužit si léto. Denisa Dvořáková (34) vyrazila na dovolenou do Řecka a načasování nelitovala. „Odjela jsem si odpočinout a dobít baterky,“ řekla Super.cz topmodelka.

Denisinou destinací byl ostrov Rhodos. „Nikdy předtím jsem tady nebyla. Nelituju té volby, je tu krásně a moře je úžasné teplé,“ říká modelka z agentury Elite Prague, která pouze nelenoší v plavkách na pláži, ale snaží se objevovat krásy ostrova. „Myslela jsem si, že tady budu vyspávat, ale je to naopak. Každý den brzy vstáváme, abychom si užili východ slunce nad mořem. Máme nádherný výhled z pokoje, tak by byl hřích místo toho spát.“

Došlo i na akčnější druh zábavy. „Moře je tady krásně čisté, průhledné. Došlo i na výlet lodí spojený se šnorchlováním,“ dodává Denisa Dvořáková, která ale nachází čas i na odpočinek a lenošení s knížkou od Patrika Hartla na lehátku u bazénu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám