Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co s kolegyní Nikolou Čechovou nemoderuje Snídani s Novou, má Milan Peroutka (34) více času sám na sebe. Zpěvák začal pravidelně chodit do posilovny a pumpuje svaly.

„Hodně jsem cvičil v období před působením v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Nejvíc moje muskulatura vynikla, když jsem dělal Amy Winehouse. Od té doby radím klukům, kteří cvičí a není to na nich vidět, aby si oblékli korzet. To pak zaručeně vynikne,“ řekl Super.cz se smíchem.

V televizní show paradoxně neměl mnoho příležitostí svou vypracovanou figuru „prodat“. „Když jsem zpíval Eda Sheerana, tak jsem byl tak potetovaný, že to ani nevyniklo,“ krčil rameny.

V tomto období navštěvuje fitko opět pravidelně. „Díky cvičení se udržuju nejen ve fyzické, ale i v mentální kondici,“ řekl nám Peroutka na přehlídce britského módního řetězce.

„Pro mě je nejnáročnější se dostat do posilovny. Když už tam jsem, tak si poradím. Nemám trenéra, někdy cvičím s kamarády. Ale nevadí mi cvičit sám,“ říká Milan, který dokonce dostává i nabídky na soutěže, těm ale zatím odolává.

Přednost má hudební tvorba. „Chci víc pracovat na vlastní tvorbě. Mám pocit, že právě autorská tvorba má trvalejší hodnotu. Tohle vlastnictví mi nikdo nevezme,“ dodal Milan Peroutka, který bude mít 8. října se svou kapelou Perutě křest desky a koncert v Malostranské besedě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám