Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ach, ta Bennifer! Jinak už hvězdné dvojici Jennifer Lopez (54) a Benu Affleckovi (51) nikdo neřekne. Svou po 17 letech obnovenou lásku dávají najevo, kudy chodí, a nejinak tomu bylo i při procházce v New Yorku.

Ruku v ruce je zachytili při v parku, kde si dopřáli i pár zastávek, aby se k sobě mohli tulit. A jsou roztomilost sama, jen co je pravda.

Jennifer v sobotu vystoupila v Central Parku na koncertě Global Citizen Live. „S láskou dokážeme všechno. Láska dělá zázraky, věřte mi. Mohli byste říct, že nevím, o čem mluvím, ale v poslední době nemyslím na nic jiného. Nevím, co se to děje,“ promluvila během koncertu k fanouškům.

Ben a Jennifer si odbyli i svůj debut na červeném koberci. Zavítali spolu na premiéru Affleckova filmu Poslední souboj na benátském filmovém festivalu. A vypadali stejně kouzelně jako v letech 2002-2004, kdy byli zasnoubeni.

Jako by se snad ani nikdy nerozešli a neproběhla mezi tím manželství a děti s jinými partnery. A v případě zpěvačky i další zasnoubení s Alexem Rodriguezem, které zrušila jen několik týdnů před tím, než vyšel najevo její obnovený vztah s Benem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám