Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina lidí si ji pamatuje s tmavými krátkými vlasy. To už ale není pravda. Herečka Markéta Stehlíková (39) známá zejména z nekonečného seriálu Ulice šla do nové image. Krátké vlasy si nechala narůst a prosvětlit. A nutno říct, že vypadá fantasticky.

Novou image od svého kadeřníka Honzy Kořínka se rozhodla bělem léta zdokumentovat a odletěla do oblíbeného Chorvatska, kde nafotila sérii snímků. Při pohledu na představitelku policistky Karly před objektivem je jasné, že by s přehledem mohla konkurovat i modelkám.

„Je to něco jiného. V ateliéru vlasy připravíte a je to, tady vlasy připravíte a foukne vítr a vše je v loji a musíte to chystat znovu. A takhle je to několikrát za sebou. Navíc samozřejmě budíte focením i pozornost,“ řekla Super.cz k focení Markéta.

Ta se před objektivem ukázala hned v několika modelech, a to dokonce i v plavkách. „Přeci jen nejsem žádná modelka, takže to pro mě je trochu jiná disciplína. Takže se přiznám, že jsem ráda, že jsme vybrali místa, kde zase tolik lidí a turistů nebylo,“ dodala k focení Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám