Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není snad den, kdy by Kamila Nývltová (34) nesáhla po sportovním oblečení. Zpěvačka na sobě pravidelně dře a díky tomu se může chlubit vymakanou figurou. Bez každodenního pohybu už nemůže ani být, tentokrát si ho užila na výšlapech po rakouských Alpách.

Zpěvačka vyrazila na pár dní dobít baterky za naše hranice. A přestože nejraději jezdí do tepla a k moři, tentokrát se cílem její cesty staly hory. Po zdolání vrcholků Alp zbyl čas i na odpočinek, který si Kamila dopřávala v plavkách a u vody.

Své tělo smočila v termálních lázních. „Termální voda měla 20°. Musela jsem pak rovnou do vyhřívaného,“ svěřila se Kamila a vystavila tělo, na kterém pravidelně dře. „Pořád běhám, anebo jsem ve fitku. Alespoň pětkrát týdně určitě. Miluji to, nabijí mě to a zároveň je to pro mě relax. A protože miluji jídlo a sladké, tak se řídím svým heslem: cvičím, abych mohla jist,“ svěřila se Super.cz Nývltová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám